Hvem er Camilla Fabricius?

Både som ung og voksen, har jeg arbejdet for – og sammen med – mennesker med særlige behov. De anderledes tænkende, dem som behøver en ekstra håndholdt indsats for at lykkes.

15 års arbejde på Langagerskolen, først som lærer, siden som pædagogisk afdelingsleder, har givet mig en lang og bred erfaring for at samarbejde med både unge og forældre. Mennesker med Autisme og ADHD findes også blandt mine nærmeste, både som familie og som venner.

Disse personlige relationer, lagt sammen med mine faglige kompetencer, har givet mig en kæmpe viden og et enormt engagement for mennesker med ADHD og autisme.

Jeg er efteruddannet med et diplomfag i specialpædagogik, har en lederuddannelse inden for DISPUK ved Allan Holmgreen, og er uddannet inden for både TEACCH og ATLASS, der er særlige tilgange for mennesker med henholdsvis ADHD og Autisme.

Derudover har jeg sort bælte i klassisk karate. 20 års træning, Low Arousal tilgangen og mit arbejde på Langagerskolen, har givet mig en solid  erfaring med konflikthåndtering.

Folk som kender mig ved,  at jeg i den grad er troværdig for den jeg er – det håber jeg at få lov til at vise dig.

Photography – Chris Nunan

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation