Spring til indhold

Bliv en del af fællesskabet

Det er helt centralt for mig at alle kan være med hos mig. Det være sig i det arbejde som jeg laver som folketingsmedlem, og det arbejde vi laver i Socialdemokratiet i Aarhus Vest.

Rigtig meget af det arbejde som man laver som folketingsmedlem kan ikke se i TV eller læses om i avisen. Det handler både om det rent praktiske med at dele flyers ud eller lave kaffe når vi holder møder eller møder vælgere. Men det handler også om at være sparingsperson, idemager eller skribent på nogle af de mange opgaver jeg og min kreds har.

Hvis du har lyst til at være med så kan du skrive til mig på: blivfrivillig@camillafabricius.dk eller du kan bliver medlem af Socialdemokratiet her.

Eksempelvis har Socialminister Astrid Krag sammen med os ordfører lige vedtaget et kæmpe initiativ for at udsatte børn kan få en bedre og nemmere anbringelse. Mit arbejde her var blandt andet at indhente viden og informationer. Som frivillige i min kampagne kan du hjælpe til med det. Vi afholdte møder med interessenter, vi afholdte en konference, webinar, skrev debatindlæg og svare på de utroligt mange som havde inputs. Og så blev udspillet vedtaget. Alle de som har hjulpet mig med det, har været give en opmærksomhed ikke bare til de udsatte børn og deres familier, men også til vores fælles demokrati.

Vil du være med til det?

Pt arbejder vi på følgende emner – men der er plads til mere, hvis du har noget særligt på hjertet:

  • psykiatri – pt arbejdes på en 10 års plan for psykiatrien. Psykiatri er og bliver en markant hjerte- og mærkesag for mig. Det er uhyre vigtigt, at vi får lavet en plan som gør en reel forskel
  • familieskab og fertilitet
  • hjemløshed
  • prostitution – herunder gråzone og stop af menneske handel
  • ren luft, ren mad, rent vand
  • affaldssortering herunder også Stop Spild Af Mad
  • biodiversitet – med særligt fokus på hvordan byer og bysamfund kan spille en større rolle