Spring til indhold

Dagligdag

Her er min kontorgang, hver gang jeg går fra Folketingssalen eller et udvalgsværelse, og op på mit kontor kommer jeg forbi dette smukke værk.

Det minder mig om hvordan mangfoldighed skaber nye ideer, tanker og fællesskab

Camilla Fabricius
Vild Middag

Sammen med blandt andet https://www.jaegerforbundet.dk/Jærgerforbundet og Praktisk økologi afholdte vi i slutningen af juni en “Vild middag” hos Tranerne i Tranbjerg. Under en klar blå himmel, masser og af sol og godt humør havde vi besøg af henholdsvis Katrine fra Vildskab og Peter fra Jægerforbundet.

Hver især formidlede de naturens skattekammer. Peter har et smukt ungt råvildt med som vi var med til at pelse, skære ud og tilberede. Vi lavede alt fra flamberet mørbrad på afrikansk glutenfrit fladbrød, til en lækker gryderet med afpusset, kølle blev skåret op og grillet direkte og den anden køle blev saltbagt over lang tid på målet.

Katrine fra https://www.vildskab.nu/ gav en rundtur i den vilde eller knap så vilde natur og hvad vi kan finde af urter og andet lækkert. Katrine havde også rosensirup med til de pandekager og vafler som folk selv kunne bage. Jeg elsker naturen, og jeg elsker at formidle hvad vi får ud af den, både i form for mad, men også oplevelser.

I de mange år jeg var lærer på Langagerskolen, som er en skole for børn med autisme og ADHD underviste jeg i naturfag. Og den dag i dag rykker det stadig i mig når duften af mark, skov og bål rammer min næse.