Mød Camilla

Hej, jeg hedder Camilla

Jeg er din kandidat, hvis du også ønsker et Danmark, hvor vi gør mere for hinanden, er mere for hinanden og betyder mere for hinanden.

Til daglig har jeg mit eget firma, hvor jeg hjælper mennesker og familier med psykisk sygdom, psykiske handicaps og sårbarhed. Samtidig sidder jeg i Aarhus Byråd for Socialdemokratiet. Her er jeg formand for byrådsgruppen, formand for bæredygtighedsudvalget og Aarhus Kommunes 1. viceborgmester.

For mig handler politik om at gøre livet bedre for os alle, med en forståelse for at nogen behøver mere hjælp end andre. Fællesskab og solidaritet er ikke fremmedord for mig.

Derfor er jeg som viceborgmester klar over, at det er mit ansvar at gøre livet bedre for dem, som behøver hjælp. Det skal ikke være køn, baggrund eller postnummer som afgør hvilke slags liv, vi hver især kommer til at leve.      

Egentlig handler det bare om håb. Om at vi skaber et samfund med plads til os alle. Om den hjælpende hånd, når tingene går os imod –  at turde se realiteterne i øjnene, også uden at miste modet.

For mig er Danmark bedst, når der er plads til os alle. Til mangfoldighed, nærvær og respekt. Til sammenhold både i dårlige tider og i gode tider. Når vi har blik for den enkelte, men stadig øje for helheden og de bedste kompromisser.

Måske har du allerede mødt mig, i Rema, på cykelstien, eller på stadion. Det er her I kan finde mig, i den Østjydske virkelighed sammen med jer andre, for det er her vi skaber et Danmark for de mange.

Det er det budskab, jeg vil tage med mig til Christiansborg.