Spring til indhold

Privat

Jeg bor i Viby J i et to families hus med have. Jeg elsker virkelig vores have! Huset deler min mand og mig med min far. Det er en super god løsning hvor vi hjælpes ad i hverdagen med stort og småt. Som ingeniør er min far Uffe rigtig god til mange tekniske løsninger – og han kan alle gode apps der er værd at kende.

Både min far og jeg elsker at cykle, og cykler gerne sammen når jeg har tid og plads i kalenderen. Du kan se min far her på billedet sammen med mig.

Vi har også 2 katte Luna og Soya, et drivhus og i sommerhalvåret en stor samling af geoginer. Luna her i øvrigt navn efter min ynglingsfigur i Harry Potter. Og min store drøm er at få et par ægte radisseørenringe. Også selvom jeg ikke har huller i ørerne.

Jeg slapper af ved at lave mad, og har altid gang i en fermentering eller et sylteprojekt. Når jeg laver mad, så kommer tempoet helt ned, jeg lytter til podcast og synger højt. Jeg spiser ikke selv kød længere, og derfor i gang med at lærer nye vegetariske retter at kende. Det er lidt bøvlet da jeg også har en del fødevareallergier og foreksempel ikke tåler gluten og mælk. Det gør også, at det er langt bedre for at lave maden selv.

I starten jeg startede i Folketinget var det meget svært for køkkenet i Snapstinget at lave noget jeg kunne spise. Det oplever jeg ofte, men med nogle gode snakke og noget tålmodighed, så lykkes det altid. Jeg er virkeligt både et have og madøre.

Jeg har også trænet kampsport, karate i mange år, men det bliver ikke til så meget for tiden, men prøver at være med når karateholdet på Christiansborg træner. De er super søde, og så er det dejligt at kende folk på tværs af funktioner og partiforhold.

Jeg har været med i DSU og Socialdemokratiet siden starten af 90’erne, og jeg plejer at sige at min mormor og jeg var de eneste socialdemokrater i min familie. For modsat mange andre MFere så har jeg ikke en lang historisk familietradition for at stemme Socialdemokratisk – i stedet så er det meget mangfoldigt når min familie mødes – og der bliver også ofte diskutere så taget løftes.

Til gengæld er vi ret enige i at naturen skal have sin plads, og at vi har en generationslang kærlighed til mad.