Spring til indhold

Værdier

Alle kan være med – plads til mangfoldighed

19. juli 2021 Af Camilla Fabricius

Det har været meget vigtigt for mig, at der i min kampagne, og i det arbejde som vi laver omkring mit politiske virke, er til for alle.

Det har gjort at vi længe har arbejdet med et værdisæt om at der helt praktisk er plads og brug for alle. Det betyder om du har et handicap, en psykiatrisk lidelse, er akademiker eller håndværker – så er der en plads til dig. Vi har nogle enkle, men også ret vigtige regler eller måske rettere aftaler.

Eksvis har flere af os i min kampagne et handicap. Jeg er selv ordblind, flere har autisme, og nogle har et massiv høretab. Derfor arbejder vi også på metoder hvor vi kan tale sammen så alle kan følge med. Flere har også en psykiatrisk lidelse, det er vi vant til at håndtere, du behøver ikke at fortælle alt til alle, men det er rart for mig at vide det, så vi kan tage de hensyn som er nødvendige.

Det som er ens for alle er at vi arbejder løsningsorienteret, at vi forholder os nysgerrige til andres pointer og er refleksive over både mærkesager, proces og kampagne. Alle har ret til et input, og alle skal have muligheden for at være med til at bestemme. Ikke alt, men der vil altid være en plads til dig hos os. Vi ser os som et fællesskab, og den præmis skal man købe ind på.

Og så fejler vi. Det gør jeg som kandidat, som politiker og som menneske. Jeg forventer aldrig at du ting perfekt. Jeg forventer tilgengæld at du beder om hjælp, at du tilbyder andre hjælp og at vi spiller hinanden gode. Og så er vi her for at ville gøre en forskel, at forandre Danmark til et bedre og mere solidarisk land. Vi er her for andre, men det er helt ok og også en nødvendighed selv at blive klogere på vejen.

Og så har vi det enormt rart med hinanden. Vi kan lide at hygge os sammen om de aktiviteter vi har. Hvis det er noget for dig – så kom med og vær en del af fællesskabet. Vi er altid i gang, altid på vej videre.

Du kan skrive på blivfrivillig@camillafabricius.dk hvis du har lyst til at være med.

mange hilsner

Camilla