Spring til indhold

Hej, jeg hedder Camilla

Jeg er dit folketingsmedlem, hvis du også ønsker et Danmark, hvor vi gør mere for hinanden, er mere for hinanden og betyder mere for hinanden

For mig handler politik om at gøre livet bedre for os alle med en forståelse for at nogen behøver mere hjælp end andre. Fællesskab og solidaritet er ikke fremmedord for mig. Derfor er jeg som socialordfører klar over, at det er mit ansvar at gøre livet bedre for dem, som behøver hjælp. Det skal ikke være køn, baggrund eller postnummer, der afgør hvilke slags liv vi hver især kommer til at leve.      

Egentlig handler det bare om håb. Om at vi skaber et samfund med plads til os alle. Om den hjælpende hånd, når tingene går os imod –  at turde se realiteterne i øjnene, også uden at miste modet.

For mig er Danmark bedst, når der er plads til os alle. Til mangfoldighed, nærvær og respekt. Til sammenhold både i dårlige tider og i gode tider. Når vi har blik for den enkelte, men stadig øje for helheden og de bedste kompromisser.

Måske har du allerede mødt mig, i Rema, på cykelstien eller på stadion. Det er her I kan finde mig, i den østjyske virkelighed sammen med jer andre, for det er her vi skaber et Danmark for de mange.

Det er det budskab, jeg har med mig til Christiansborg.