Spring til indhold

Klar til valg

Artikel i Lokalavisen Aarhus

Den 13. juli bragte Lokalavisen Aarhus en reaktion på Radikales krav om valg inden folketinget træder sammen.

…. “Vi har heldigvis valgt at gemme mine valgplakater fra valget i 2019. Mest af klimahensyn, fordi det ville være voldsomt at smide så meget plastic ud, men også fordi jeg syntes, at de var fine nok til at genbruge.« Det er da også smart, at du på den måde slipper for at blive tre år ældre..

»Ha ha! Ja, det er også værd at tage med. Det, tænker jeg, at vælgerne lever med, for det er værd at både spare de penge, men også spare klimaet det spild. Jeg har tilset plakaterne sammen med nogle af de gamle gutter fra min kampagne for nylig, og de er gået i gang med at reparere huller på de gamle plakater.« Fabricius er ikke specielt vild med timingen, for der er indkaldt til forhandlinger om en 10-års psykiatriplan i september, og den lokale socialdemokrat agter at gå til valg på en styrket psykiatri.

»Jeg ved godt, at hvis der bliver udskrevet valg nu, når vi næppe i mål med 10-års planen, så for mig er det vigtigt stadig at have et skarpt fokus på det område under valgkampen.”